Szolnok 2024

from 02.08.2024 18:00 (CEST)
until 04.08.2024 16:00 (CEST)
registration open
from 28.04.2024 12:00 (CEST)
until 01.08.2024 16:00 (CEST)

Please log in to register for a competition.

Ha részvételi kódot vásárolt a jegyboltunkban, vagy kapott egy részvételi kódot, akkor azt itt tudja beváltani. Ahhoz, hogy regisztrálni tudjon, be kell jelentkeznie a felhasználói fiókjával.

A regisztráció előtt ellenőrizze a sportolói profilját a pontosság érdekében. Ha most hozott létre új fiókot, akkor az adatokat egyszer kell megadnia. Az adatokat bármikor módosíthatja.

A „Competition registration” gombot használd a részvételi kód beváltásához.

A „Edit registrations” gomb segítségével megtekintheti a kiválasztott versenyre történő regisztrációját. Itt láthatod a csapattagjaidat a tandem és a váltó esetében, és meghatározhatod a csapat nevét. A versenyről való leiratkozást is megteheti. Miután leiratkozott, a kód újra elérhetővé válik, és továbbadhatja azt.


If you have purchased a participation code in our ticket store or have been provided with a participation code, you can redeem it here. To be able to register, you must be logged in with your user account.

Check the correctness of your athlete profile before you register. If you have created a new account, you have to enter the data once. You can change the data at any time.

Use the button ” Competition registration ” to redeem a participation code.

With the button “Edit registrations” you can see your registration for the selected competition. Here you can see your team members for Tandem and Relay and define a team name. You can also cancel your registration for a race. If you have cancelled your registration, the code will be free again and you can pass it on.